Aan alle leden en iedereen die het Schutters en Gilde wezen en in het bijzonder onze vereniging een warm hart toedraagt wensen wij iedereen,

fijne feestdagen en een gezond en plezierig 2019.

 

Iggd kerst Arre slee

 

Beste bezoekers,

Sinds 11 november 1846 bestaat de Broederschap van Schutterij Sint Martinus Tegelen. Hiermee zijn we de tweede schutterij in oprichting binnen de gemeente Tegelen. Wij nodigen U van harte uit om onze site te bekijken. Heeft U op of aanmerkingen over deze site, laat het ons dan weten.

Mocht u door het bekijken van deze site geïnteresseerd zijn geraakt in onze vereniging, dan bent u van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen op onze oefenavonden aan de Windhond. Zo kunt U eens ervaren hoe het is om onder de buks te staan. Misschien heeft u meer interesse om ons tamboerkorps te komen versterken, kom dan gerust langs of neem contact op met onze voorzitter dhr. Ton Peeters. (077-4752161)

Heeft U oude foto's van onze vereniging zouden wij deze graag willen hebben, of informatie van personen die U op onze site ziet die voor ons van belang kunnen zijn voor ons archief zouden wij dit graag willen horen.  U kunt de foto's en informatie mailen naar onze webmaster Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Doormiddel van op onderstaande foto te klikken kunt U onze promo filmpje bekijken van Lood naar kogel.
Deze is mede mogelijk gemaakt door Bart Douben

 

 

Bestuur en Leden "Broederschap Sint Martinus - Tegelen"

Joomla templates by a4joomla