Nieuwe koningen voor Broederschap St. Martinus Tegelen

Zaterdag 25 september 2021 vond voor het eerst sinds Corona het koningsschieten weer plaats van Broederschap St. Martinus. Nadat de regerend koning en aankomend keizer door de leden opgehaald was, toog iedereen naar de schuttersterreinen aan de Windhond 237.

Daar werden de oud-koning en oud-jeugdkoning formeel van hun zilver ontdaan. Na een spannende strijd van 10 rondes bleek dat bij de jeugd Puck Ramaekers de gelukkige is die zich jeugdkoning 2022 van Broederschap St. Martinus mag noemen.

Na 81 schoten bleek Gé Arts de nieuwe koning voor Broederschap St. Martinus Tegelen te zijn.Samen met zijn dochter, Shirley Mertens-Arts vormt hij het koningspaar 2022. Nadat onze nieuwe koningen een beetje op adem gekomen waren, kregen zij het koningszilver omgehangen door wethouder Frans Schatorjé, waarna voor beide nieuwe koningen een eresaluut gegevens is door de Frei-Husaren von Glasenapp. Wat volgde was een ouderwets gezellig feest!

Broederschap St. Martinus Tegelen wenst haar nieuwe koningen van harte proficiat en verheugt zich op het komende, hopelijk weer redelijk, normale schuttersseizoen!

Kijk voor meerdere foto's in onze map foto's

 

DSC_0382

Joomla templates by a4joomla