LID WORDEN

De Broederschap van Schutterij St. Martinus is op 11 november 1846 de tweede schutterij in oprichting van de gemeente Tegelen. Wij zijn nog steeds een dynamische vereniging en geven geregeld acte de pressants tijdens de Bondsschuttersfeesten, schietwedstrijden en het hoogtepunt het OLS feest. Onze vereniging is een vereniging voor het hele gezin en daarom vinden wij het ook heel belangrijk dat gezelligheid en broederschap hoog bij ons in het vaandel staat gegrift zonder dat onze Historie en tradities verloren gaan.

Heeft U interesse om lid te worden, Tamboer of schutter neem dan contact op met het secretariaat:

 

 

VRIEND WORDEN VAN MARTINUS

Broederschap St.Martinus is op zoek naar “vrienden die de schutterij jaarlijks met een geldbedrag willen ondersteunen. De kosten voor uniformen, de opleiding van tamboers en schutters kosten handenvol geld. De Schutterij heeft een eeuwenoude traditie en is sterk geworteld in de “Tegelse” gemeenschap en heeft een vaste plaats binnen de gemeenschap op onze eigen schutterswei aan de Windhond.
 

De volgende regels worden bij de actie “Vrienden van St.Martinus” in acht genomen.

  1. Iedere Vriend mag (persoonlijk) tijdens onze oefenavonden gratis 4 schoten doen.
  2. Iedere Vriend is tevens welkom op onze feest- en familiedagen en ontvangt met regelmaat ons schuttersblaadje met de laatste nieuwtjes en de agenda met onze jaaractiviteiten.
  3. Bij meer dan 25 vrienden wordt er jaarlijks tijdens onze Koningvogelschieten op de vogel geschoten om de titel “Vriendenkoning van St. Martinus”.
  4. Het jaar loopt gelijk met het verenigingsjaar van de schutterij: van 1 januari tot en met 31 december.
  5. Een Vriend is altijd een natuurlijk persoon.
  6. De jaarlijkse bijdrage bedraagt € 50,- en wordt door de Vriend in januari van het verenigingsjaar overgemaakt op NL77 RABO 0150 5196 80 het bankrekening nummer van de schutterij.
  7. Ook indien de Vriend gedurende het jaar aansluit als Vriend, is de volledige jaarlijkse bijdrage te betalen. Mocht een Vriend zich aanmelden als lid van de schutterij en heeft hij de jaarlijkse bijdrage al betaald, dan dient voor dat verenigingsjaar slechts het verschil tussen de jaarlijkse bijdrage en de contributie voldaan te worden.
  8. Is de jaarlijkse bijdrage niet betaald voor 1 maart van het betreffende verenigingsjaar, dan wordt de Vriend automatisch afgemeld en zal hij geen gebruik meer kunnen maken van bovenstaande regeling.
  9. Afmelding dient schriftelijk te geschieden. Er geldt geen restitutie van de jaarlijkse bijdrage indien de Vriend zich tijdens het lopende verenigingsjaar afmeldt.

Voor meer informatie neem dan contact op met Eveline Willems-Dekkers, Von Hundtstraat 17, 5932 BG Tegelen.

Of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

EEN LEUKE MIDDAG OF AVOND SCHIETEN

Ook bieden wij de mogelijkheid om voor vriendengroepen, familie's of andere groepen eens kennis te maken met onze vereniging. Neem hievoor contact op met onze scretariaat en laat U informeren naar de mogelijkheden.

 

Dhr. Piet Dekkers
Geldersebaan 77
5931 JM Tegelen
077-3731131 / 06-37611281
E-mail; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Joomla templates by a4joomla