LID WORDEN

De Broederschap van Schutterij St. Martinus is op 11 november 1846 de tweede schutterij in oprichting van de gemeente Tegelen. Wij zijn nog steeds een dynamische vereniging en geven geregeld acte de pressants tijdens de Bondsschuttersfeesten, schietwedstrijden en het hoogtepunt het OLS feest. Onze vereniging is een vereniging voor het hele gezin en daarom vinden wij het ook heel belangrijk dat gezelligheid en broederschap hoog bij ons in het vaandel staat gegrift zonder dat onze Historie en tradities verloren gaan.
 
Heeft U interesse om lid te worden, Tamboer of schutter kunt U hier het inschrijfformulier downloaden en mailen naar onze secretaris. Klik hier
 
 

 

VRIEND WORDEN VAN MARTINUS

Broederschap St.Martinus is op zoek naar “vrienden die de schutterij jaarlijks met een klein geldbedrag willen ondersteunen. De kosten voor uniformen, de opleiding van tamboers en schutters kosten handenvol geld. De Schutterij heeft een eeuwenoude traditie en is sterk geworteld in de “Tegelse” gemeenschap en heeft een vaste plaats binnen de gemeenschap op onze eigen schutterswei aan de Windhond 237, 5932 AN Tegelen.

 
Heeft U intresse om vriend te worden of wilt U iets meer weten wat het inhoud kunt U hier de informatie cq het inschrijfformulier downloaden Klik hier
 

 

EEN LEUKE MIDDAG OF AVOND SCHIETEN

Ook bieden wij de mogelijkheid om voor vriendengroepen, familie's of andere groepen eens kennis te maken met onze vereniging. Neem hievoor contact op met onze scretariaat en laat U informeren naar de mogelijkheden.

Mevr. Nanette Ramaekers-Ubben, Gruttostraat 2, 5912 TB Venlo,  06-12192090
E-mail; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Joomla templates by a4joomla