Bestuurssamenstelling:

Nanette Ramaekers-Ubben                Voorzitter

Piet Dekkers                                        Secretaris             

Eveline Willems                                   Penningmeester

Astrid Idink-Camps                              Lid

Tijmen Dorssers                                  Lid

 

Secretariaat:
Piet Dekkers
Geldersebaan 77, 5931JM Tegelen
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T: 06-37611281

Bezoekadres:
Windhond 237, 5932AN Tegelen.

 

LID WORDEN

De Broederschap van Schutterij St. Martinus is op 11 november 1846 de tweede schutterij in oprichting van de gemeente Tegelen. Wij zijn nog steeds een dynamische vereniging en geven geregeld acte de pressants tijdens de Bondsschuttersfeesten, schietwedstrijden en het hoogtepunt het OLS feest. Onze vereniging is een vereniging voor het hele gezin en daarom vinden wij het ook heel belangrijk dat gezelligheid en broederschap hoog bij ons in het vaandel staat gegrift zonder dat onze Historie en tradities verloren gaan.
 
Heeft U interesse om lid te worden, Tamboer of schutter, dan kunt U hier het inschrijfformulier downloaden en mailen naar het secretariaat (Klik hier) of reageer via het contactformulier.
 
  

VRIEND WORDEN VAN MARTINUS

Broederschap St.Martinus is op zoek naar “vrienden die de schutterij jaarlijks met een klein geldbedrag willen ondersteunen. De kosten voor uniformen, de opleiding van tamboers en schutters kosten handenvol geld. De Schutterij heeft een eeuwenoude traditie en is sterk geworteld in de “Tegelse” gemeenschap en heeft een vaste plaats binnen de gemeenschap op onze eigen schutterswei aan de Windhond 237, 5932 AN Tegelen.

Heeft U interesse om vriend te worden of wilt U meer weten over wat dit in houd, dan kunt U hier het inschrijfformulier downloaden en mailen naar het secretariaat (Klik hier) of reageer via het contactformulier.
  

EEN LEUKE MIDDAG OF AVOND SCHIETEN

Ook bieden wij de mogelijkheid voor verenigingen, vriendengroepen, familie's of andere groepen om eens kennis te maken met onze vereniging en de schietsport. Neem hiervoor contact op met onze secretaris en laat U informeren over de mogelijkheden.

Piet Dekkers, Geldersebaan 77, 5931JM Tegelen. Tel. 06-37611281.
E-mail; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Joomla templates by a4joomla