Hall of fame

 

Martinus in zilver

 

De volgende leden zijn onderscheiden met Martinus in ZIlver voor interne buitengewone verdiensten. Deze leden hebben zich extra ingezet voor de vereniging, zoals oud papier, kogels gieten, onderhoud schutterslokaal- terrein, enz.

 

André Schouwenberg

Andre Schouwenberg

Onderscheiden op 04 november 2017 door onze voorzitter Dhr. Piet Spoelstra
André heeft al de Bronze Martinus mogen ontvangen op 07 november 2009 door de toenmalige vice-voorzitter Gé Arts voor zijn inzet binnen onze vereniging. Omdat zijn inzet nooit minder maar meer is geworden word hij onderscheiden met de zilveren Martinus omdat hij van 1999 t/m 2013  en vanaf 2017 maandelijks door weer en wind ons schuttersblaadje bij de leden langs brengt. Tevens zorgt André ervoor dat wij tijdens de schietwedstrijden en oefenavonden genoeg kogels hebben. André beheert al vanaf 2006 onze buksen en maakt de kogels. André is nog zeer actief. binnen onze vereniging.

 

Rinus Cruijsberg  † 16 febr. 2018

Rinus cruijsberg

Onderscheiden op 09 november 2002 door onze voorzitter Dhr. Piet Spoelstra
Rinus heeft deze onderscheiding ontvangen omdat hij al 25 jaar in het bestuur zit en ook omdat hij al deze jaren ervoor zorgt dat wij voorzien zijn van de kogels. Rinus heeft zich rond 2002 bedankt van onze vereniging, wat wij zeer spijtig vinden.

 

 

    

Terug naar Hall of Fame.

Joomla templates by a4joomla