Hall of fame

 

Lid in de Orde van Oranje-Nassau. 

 

 Gé Arts 
Gé Arts
Uitgereikt op 24 apr. 2014 door de Burgemeester van Venlo Dhr.Scholten
Gé heeft deze onderscheiding ontvangen voor zijn inzet binnen het schutters & Gildewezen Noord- & Midden Limburg. Naar aanleiding van het 100-jarige bestaan in 2008 van de Schuttersbond Juliana heeft Gé in samenwerking met Bernie v.Lierop ('t Zandakkergilde St.Jan Venray) een jubileumboek geschreven over alle aangesloten schutterijen van de Bond Juliana. Gé Is nog steeds actief en is momenteel Penningmeester bij de Schuttersbond Juliana Noord- & Midden Limburg. 
 

Thei van Oijen    † 17 dec. 2019

Thei v.Oijen

Uitgereikt op 04 nov. 2006 door de Burgemeester van Venlo Dhr.Bruls
Thei heeft deze onderscheiding ontvangen voor zijn bestuursfunctie binnen de Schuttersbond Juliana Noord- & Midden Limburg en één van de eerste pionieren was binnen de OLS federatie om gelijke rechten voor de dames te verwerven.

     

 Tinus Dekkers   † 13 juli 1991

Dekkers TinusUitgereikt op 30 april 1988 door de Burgemeester van Tegelen Dhr. Vissers.
Tinus heeft deze onderscheiding ontvangen voor zijn inzet binnen het schutterswezen in de Gemeente Tegelen. Hij was een van de grote mannen die verantwoordelijk was voor een gezamenlijk schuttersterrein en lokaal, waarvan de plaatselijke schutterijen tegenwoordig nog steeds gebruik van maken. Tinus is 25 jaar voorzitter geweest en in 1978 benoemd tot ere-voorzitter. Onder zijn voorzitterschap kregen wij uniformen en kwam er een klaroenkorps.

 

 

Terug naar Hall of Fame.

Joomla templates by a4joomla