Hall of fame

 

Ridder orde van de Heilige Sebastian in Europa in Brons

Flip Janssen 

Flip Janssen 2

Onderscheiden op 10 november 2018 door Dhr. Louis Litjens Penningmeester EGS
Flip heeft deze onderscheiding ontvangen voor zijn inzet binnen onze vereniging, Flip is al 15 jaar actief in de schietcommissie en geregeld te vinden aan ons schuttersgebouw voor onderhoud en reparatie. Flip is nog steeds zeer actief.

 

  

Huub Dorssers

Huub Dorssers

Onderscheiden op 10 november 2018 door Dhr. Louis Litjens Penningmeester EGS
Huub heeft deze onderscheiding ontvangen voor zijn inzet binnen onze vereniging, Huub is al 39 jaar officier en nog steeds. Ook is Huub geregeld te vinden aan ons schuttersgebouw voor onderhoud en reparatie en is nog steeds zeer actief

 

 

John Tönnessen 

Onderscheiden op 10 november 2018 door Dhr. Louis Litjens Penningmeester EGS
John heeft deze onderscheiding ontvangen voor zijn inzet binnen onze vereniging, John is 16 jaar actief geweest in de schietcommissie en 22 jaar als bestuurder. John is nog steeds zeer actief.

 

 

 

Martin Basten

Martin Basten

Onderscheiden op 05 nov. 2016 door Dhr. Jos Jacobs Bestuur Schuttersbond Juliana

Martin heeft deze onderscheiding ontvangen voor zijn inzet binnen onze vereniging, Martin was van 2001 t/m 2016 bestuurslid. Ook was Martin medeverantwoordelijk voor het maken van de Kogelvangers voor de Tegelse schutterijen waar hij menige vrije uren aan besteed heeft. Martin is nog steeds zeer actief achter de bar en voor al onze technische snufjes.

 

 

Theo Beurskens † 14 juni 2019

Theo Beurskens

Onderscheiden op 08 nov. 2014 door Dhr. Gé Arts Penningmeester/vicevoorzitter Schuttersbond Juliana
Theo heeft deze onderscheiding ontvangen voor zijn inzet binnen onze vereniging, Theo was van 2002 t/m 2011 bestuurslid, heeft van 2005 t/m 2014 onze kogels gegoten en vanaf 2003 t/m heden onze buksmeester. Ook was Theo medeverantwoordelijk voor het maken van de Kogelvangers voor de Tegelse schutterijen waar hij menige vrije uren aan besteed heeft. Om gezondsheids redenen heeft Theo een stapje terug moeten doen maar als het maar even gaat is hij aanwezig.

      

Terug naar Hall of Fame.

Joomla templates by a4joomla