Hallo lieve kinderen, beste ouders en familie van broederschap St. Martinus;

Het is alweer een poos geleden, maar over enkele weken is het weer zover, het st. Nicolaasfeest.
De luisterpieten zijn al met de eerste boot onderweg, pakjes worden weer klaargemaakt voor verzending en met de pakjesboot naar Nederland gestuurd.
Mijn hoofdpiet heeft gisteren de agenda met mij doorgenomen. En ik ontdekte dat er een grote fout in stond, er stond namelijk geen bezoek gepland aan jullie schutterij St. Martinus. Na wat zoeken heb ik nog een gaatje voor jullie gevonden in mijn agenda.
Want bij jullie op visite komen is altijd een groot, gezellig feest voor ons, wat de Pieten en  ik zeker niet wil missen.
Alle kinderen tot 12 jaar kunnen tot en met zaterdagavond 18 november worden aangemeld.
Tevens hebben we een plannetje bedacht dat jullie kinderen op deze zaterdagavond ook je schoen mogen komen zetten. Je krijgt hem op 26 november weer terug, het mag dus ook een oude of zomerschoen van jullie zijn.
Dus op zondag 26 november s' middags vanaf 14:00 uur zijn jullie kinderen met ouders en/ of familie, van harte welkom in jullie Martinus home. 
 
Mijn Pieten en ik zullen ook komen, misschien ietsje later, maar dan kunnen jullie ondertussen nog een mooi plaatje voor mij kleuren. Hiermee kunnen mijn Pieten de wand van onze boot behangen, zodat alle Pieten en ik de mooie kunstwerkjes kunnen bewonderen op de terugweg naar Spanje.
Ik zou zeggen vergeten jullie vooral  niet je aan te melden, je schoentje af te geven( ben je verhindert laat dit dan door pappa of mamma doen) en op zondagmiddag om 14:00 te uur te komen,
 
Tot ziens en heel veel groeten van Sinterklaas en alle zwarte Pieten, 
 
sinterklaas
Joomla templates by a4joomla