De Jap 日本語

de japHieronder zijn de berichten te lezen van De Jap; iemand die onze vereniging altijd en overal volgt en hier verslag van uitbrengt. Wie de Jap is, zal altijd wel een raadsel blijven. Mochten jullie het weten, laat het ons dan weten. Maar willen we het eigenlijk wel weten?... 

Veel plezier met het lezen van zijn berichten:

CIMG2426

 Nadat diverse leden van ons tijdens wintermaanden hard gewerkt hebben om ons onderkomen weer in orde te maken, nadat de gemeente Venlo deze afgekeurd had omdat de hoogte op een paar centimeter te laag was. Heeft de harde kern het voormekaar gekregen om dit voor het aanvang van het nieuwe seizoen met een paar centimer over nu weer helemaal volgens de regels in orde te hebben. Nu kon dan eindelijk gepoets worden onder het strenge oog van onze dames, en dit was wel even nodig. Er waren me toch een paar kerels bij die dachten met 1 emmer sop de gehele dag door te komen. Mooi niet dus, onze heren kregen even een cursus poetsen en het ziet er nu weer spik en span uit.

Jeroen

 Jeroen is voor de carnavalsdagen uitgekomen als jeugdadjudant op de Vijverhof school. Jeroen ook bij onze vereniging altijd met goed humor aanwezig en voorop in het maken van de gezelligheid. Tijdens de carnavalsdagen zijn bijna alle leden van St. Martinus zeer actief. De één als adjudant, de meeste voor opvulling in de diverse zalen c.q. tenten en onze Leon Gerards voor ons welzijn. Leon was deze dolle dagen actief bij de E.H.B.O en hield met zijn collega’s een oogje in het zeil.

 Leon

Joomla templates by a4joomla