ut Pröpke

Logo t Propke

 

Alweer enkele jaren bestaat het feestcomité 't Pröpke. Wij zorgen voor een gezellige zaterdag in september, de feestavond van november en overal waar onze hulp ingeroepen wordt. Wij fuifnummers hebben als taak om de leden en hun familie een leuke gezellige tijd te bezorgen. 

 

Voor suggesties of andere leuke ideeën, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Sinds 2016, heeft ons feest comité ‘t Pröpke, weer een facelift ondergaan.

Tegenwoordig bestaan we uit negen leden.

Het is onze taak om voor de leden en hun familie een gezellige tijd voor elkaar te boxen, bij onze jaarlijkse familiedag in september en onze feestavond in november.

DSC04097

Bij deze wil ik jullie voorstellen aan de leden die deel uitmaken van ’t Pröpke, op de foto geüniformeerd beginnend vanaf links, Shirley Arts, Monique Arts-Oijen v., Rosalie v.Dijk-Keltjens, Ton Peeters en Twan Poulissen. Onder op de voorgrond vanaf links beginnend, Jos Beurskens, Rob Schouwenberg, Henk Willemsen en Dennis Ramaekers.

Hieronder staan in kort de taakverdelingen over onze leden.

Als eerste hebben we Monique Arts, zij mag zo nu en dan met de hamer spelen, om het zootje geregeld/ongeregeld met de neus één kant uit te laten kijken.

Jos Beurskens, is onze minister van financiën. Hij zorgt ervoor dat alles wat we organiseren binnen ons budget blijft.

Ton Peeters, de pennenlikker, notuleert alles wat er word gezegd en met een druk op de knop laat hij de verslagen verschijnen, zodat iedereen up to date is.

Twan Poulissen,  muzikaalst van het team, zorgt voor de muzikale entertaining, zoals muzikanten en dj's. Hier heeft hij het zo druk mee, dat hij niet in de verleiding komt, om zelf de microfoon te pakken en te zingen....

Henk Willemsen, onze manke Nelis, zoals hijzelf zegt, heeft de taak op zich genomen om met het lottoformulier rond te lopen en zo de mensen te stimuleren om onze kas te spekken, waarmee we de feesten kunnen organiseren.

Rob Schouwenberg, onze reserve kok, en Dennis Ramaekers, beetje ADHD, kan zo zijn overtollige energie kwijt, proberen de ideeën die het team heeft bedacht in elkaar te knutselen en frutselen.

Shirley Arts, benjamin van het stel, roert haar mondje wel en houdt van opruimen, zij haalt de bezem achter ons door zodat we niet teveel laten slingeren.

 Als hekkensluiter hebben Rosalie van Dijk, Zweeds blond, pijnigt haar grijze hersencellen voor het bedenken van een leuke activiteit.

Als team, doen we ons best om een leuke activiteit te organiseren voor jong en oud, liefst no/low budget.

Hebben jullie vragen of ideeën, je kunt ze altijd bij eenieder van ons team kwijt.

Vriendelijke groet namens de leden van ‘t Pröpke

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.

Joomla templates by a4joomla